Ben jij 18 jaar of ouder?

NOLET FAMILY DISTILLERY

Ketel One Vodka

Zorgvuldig geselecteerd Europees graan en een combinatie van moderne en traditionele distilleertechnieken maken Ketel One Vodka de favoriete vodka van de beste bartenders in de wereld. Ketel One Vodka is uniek vanwege zijn zachte en frisse smaak. Niet vreemd dat Ketel One het meest populaire bestanddeel is in befaamde cocktails als de Bloody Mary, Espresso Martini, Cosmopolitan en de traditionele Vodka Martini. Kijk voor de beste recepten op www.ketelone.com en www.diffordsguide.com.

NOLET FAMILY DISTILLERY

Ketel One Botanical

Ketel One Botanical is een sensatie in de VS en verovert nu ook Nederland. Dit op Ketel One Vodka gebaseerd gedistilleerd bevat 30% alcohol en is verkrijgbaar in drie varianten: Peach & Orange Blossom, Cucumber & Mint en Grapefruit & Rose. Uitgeschonken in een wijnglas met ijsblokjes en afgetopt met sodawater maakt Ketel One Botanical perfect voor de bewuste, avontuurlijke consument die eens iets anders wil. Intussen is Ketel One Botanical in de Verenigde Staten ook verkrijgbaar met sodawater in een blikje met 4.5% alcohol.

NOLET FAMILY DISTILLERY

KETEL 1 Original

KETEL 1 Original is onze premium jonge jenever vol geschiedenis, traditie én toekomst. Eigenzinnig en avontuurlijk van karakter met een zachte, frisse smaak. Bekend van het klassieke borreltje, de welbekende Kopstoot, of te schenken in een spannende cocktail met een oer-Hollandse twist. Probeer ‘m ook eens in een mixdrankje, zoals de populaire Ketel 1 Hard Lemonade.

35 %

Alcohol

NOLET FAMILY DISTILLERY

KETEL 1 Signature Blend

KETEL 1 Signature Blend is een speciale blend met een kern van hout gelagerde granen-eau-de-vie, jeneverbessen en kruiden. Zacht met houttonen en frisse hints van anijs, jeneverbes en vanille. KETEL 1 Signature Blend komt op smaak in eikenhouten fusten wat zorgt voor een bijzondere blend.

38.4 %

Alcohol

NOLET FAMILY DISTILLERY

NOLET’S Gin

Onze gin kenmerkt zich door een unieke combinatie van botanische kruiden. Framboos, perzik en roos geven deze gin een fruitige afdronk. NOLET’s gin komt het beste tot zijn recht met tonic in een coupe glas gevuld met ijs, afgetopt met wat frambozen.

NOLET FAMILY DISTILLERY

NOLET’S Gin reserve

NOLET’S Reserve gin is de persoonlijke creatie van Carel Nolet. Deze piekfijne gin wordt in een beperkte oplage gemaakt, met de hand genummerd en geleverd in een luxueuze, gouden box. Door jaren van vakmanschap en creativiteit laat deze exclusieve gin zich omschrijven als ‘magistraal’ en kan het beste puur gedronken worden.

NOLET FAMILY DISTILLERY

Proosje van Schiedam

Gestookt van maar liefst 37 kruiden volgens de oorspronkelijke receptuur maakt Proosje één van de oudste kruidenlikeuren van Nederland. De ideale begeleider bij een rijkelijk gevulde plank vol Hollandse kazen. Proosje kruidenlikeur kan zowel puur als met wat ijsblokjes gedronken worden.

30 %

Alcohol

Ben je fan van onze merken? Artikelen van Ketel One Vodka, Ketel One Botanical en KETEL 1 Original zijn online verkrijgbaar.

Ketel One store

Voor het complete overzicht Ketel One merchandise ga je naar:

Ketel One store

KETEL 1 webshop

Voor het complete overzicht KETEL 1 merchandise ga je naar:

Ketel 1 webshop