Ben jij 18 jaar of ouder?

Verantwoord alcohol gebruik

Naast mooie energie- en klimaatdoelstellingen is verantwoord alcoholgebruik voor ons een belangrijk thema. Al onze activiteiten in Nederland, bijvoorbeeld in de horeca, melden wij aan bij Stichting Verantwoord Alcoholconsumptie. Internationaal werken wij met de uitgangspunten van DrinksIQ.

Preventieakkoord

Als producent van gedistilleerd staan wij achter de principes van het Nationaal Preventieakkoord. Gemaakte afspraken dienen goed nagekomen te worden en door ze de tijd te geven om effectief te zijn. We zijn in Nederland op de goede weg met het verlagen van het aantal problematische drinkers. Laten we met elkaar zorgen dat we met de maatregelen dit cijfer verder naar beneden kunnen krijgen.

Onze goede doelen

Deze mooie initiatieven dragen wij een warm hart toe.

Studiefonds KETEL 1

De Stichting Studiefonds KETEL 1 kent beurzen toe voor studie- en onderzoeksprojecten binnen de disciplines geneeskunde, rechten, geschiedenis en bedrijfskunde. Het studiefonds is een initiatief van de Leidse jaarclub KETEL 1 en is in 1995 ingesteld ter gelegenheid van zijn derde lustrum. Nolet Distillery draagt financieel bij aan het Fonds.

Wil je in aanmerking komen voor een studiebeurs? Kijk dan op studiefondsketel1.nl

STUDIEFONDS
KETEL 1


De Stichting Studiefonds KETEL 1 kent beurzen toe voor studie- en onderzoeksprojecten binnen de disciplines Geneeskunde, Rechten, Geschiedenis en Bedrijfskunde.

Stuur ons jouw verzoek

Meal relief Program

In De Verenigde Staten zijn onze merken Ketel One en NOLET’S gin groot geworden door bartenders. Met het Meal Relief Program steunde de familie Nolet daarom tijdens de coronapandemie de voor haar zo belangrijke hospitality sector. Want in tegenstelling tot Nederland kan men in de VS bij werkloosheid niet teruggevallen op overheidssteun. De familie Nolet wilde graag iets terugdoen. En dus kregen ruim 12.000 horecamensen voor een totaal van 500.000 dollar aan vouchers uitgereikt waarmee zij boodschappen konden doen. Het programma is eind 2021 succesvol afgesloten.

Stroomopwaarts

Ruim 25 jaar werkt Nolet samen met Stroomopwaarts: dé partner in sociaal ondernemen. Stroomopwaarts zorgt ervoor dat inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis die onder de participatiewet vallen of een arbeidshandicap hebben aan het werk komen. Een groot aantal maanden per jaar helpt Stroomopwaarts ons aan zo’n zestig fantastische tijdelijke collega’s die jaarlijks ruim 200.000 cadeauverpakkingen voor onze Amerikaanse klanten maken. In 2022 hebben Stroomopwaarts en Nolet Distillery een Sociaal Werkpact met elkaar gesloten voor het behoud en stimuleren van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

bezoek ons

Een virtuele tour door de oudste distilleerderij van Nederland?

Onze tours zijn tegenwoordig online. Via onderstaande link kun je informeren naar de mogelijkheden.


schrijf je in