Ben jij 18 jaar of ouder?

Koninklijk predicaat

Op 19 mei 2016 maakte burgemeester Cor Lamers van Schiedam bekend dat Zijne Majesteit de Koning had besloten het recht tot het voeren van het predicaat Koninklijk aan het bedrijf te verlenen. Dat maakte de viering van ons 325-jarig bestaan voor de familie extra feestelijk.

Werken bij Nolet Family Distillery

Neem je in je werk verantwoordelijkheid, werk je graag samen en spreekt werken in een familiebedrijf je aan? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zijn altijd op zoek naar talent met hart voor techniek en een natuurlijk interesse in de beste gedistilleerde producten. Stuur je cv naar HRM@nolet.nl en wie weet hebben we een functie die perfect bij jou past. Hou onze site in de gaten voor toekomstige vacatures.

Veelgestelde vragen

Welke merken produceert het bedrijf?

Nolet Distillery heeft vier merken. Het grootste merk is Ketel One Vodka dat wereldwijd wordt verkocht. Daarnaast produceren we Ketel One Botanical, dat een lager alcoholpercentage heeft en in drie varianten op de markt wordt gebracht. Ook maken we NOLET’S gin en NOLET’S Reserve. Beide worden vooral in de Verenigde Staten verkocht, maar ook in Engeland en Nederland. In Nederland zijn wij met KETEL 1 Original één van de grootste jenevermerken. Ten slotte produceren wij Proosje: een kruidenlikeur voor de Nederlandse markt.

Wat is Nolet? Waar is Nolet gevestigd?

Nolet Distillery vind je aan de Hoofdstraat 14 in Schiedam, midden in het Dutch Distillers District.

Waar is Nolet actief?

Wij zijn met al onze merken actief in Nederland en omliggende landen. Ketel One Vodka en Ketel One Botanical zijn wereldwijd verkrijgbaar. Ketel One Vodka wordt maar liefst in meer dan negentig landen wereldwijd verkocht en is te vinden in de betere bars, waar je ook bent.

Wie is de eigenaar van Nolet Distillery?

Sinds de oprichting in 1691 is Nolet Distillery onafgebroken eigendom van de familie Nolet. Op dit moment zijn de tiende en elfde generatie actief in het bedrijf.