Ben jij 18 jaar of ouder?

Creating the best spirits

Al elf generaties wordt met vakmanschap en toewijding aan ons wereldberoemde super premium gedistilleerd gewerkt. De missie en visie van Nolet Distillery? Creating the best spirits, door een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van produceren en het leveren van een constante en superieure kwaliteit.

Dit doen we door continu aan een veilige en gezonde werkomgeving te werken, de superieure kwaliteit van onze producten te garanderen, efficiënt te produceren, op tijd onze klanten te beleveren, milieubewust te produceren, sociaal verantwoord te ondernemen en aan wet- en regelgeving te voldoen.

Keuring

Kwaliteit staat hoog in het vaandel binnen ons eeuwenoude familiebedrijf. Daarom keurt een familielid elke batch persoonlijk voordat het product wordt gebotteld. Deze ‘handtekening’ op iedere fles waarborgt de kwaliteit van onze distillaten.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel binnen ons eeuwenoude familiebedrijf.

Diageo

In 2008 verwierf Diageo een 50% belang in de distributie en verkoop van Ketel One. Met de vorming van deze joint venture verkreeg het merk de mogelijkheid om buiten haar thuismarkt, de Verenigde Staten, te kunnen groeien. Inmiddels is Ketel One in meer dan negentig landen in de wereld verkrijgbaar. Belangrijk voorwaarde voor de familie Nolet bij het sluiten van de overeenkomst was dat Ketel One eeuwigdurend in Schiedam wordt geproduceerd. Voor meer informatie over Diageo www.diageo.com

Nolet Spirits U.S.A.

Nolet Spirits U.S.A. werd in 1991 opgericht door Carolus Nolet Sr om de marketing en distributie van Ketel One Vodka en later NOLET’S gin in de Verenigde Staten te verzorgen. Met het aangaan van de joint venture met Diageo in 2008, wordt de verkoop en marketing van Ketel One door de joint venture gedaan. Wel blijft Nolet Spirits U.S.A. nauw betrokken. Via haar onderdeel Nolet Spirits Consulting promoot zij het merk door het genereren van bekendheid via promotionele activiteiten en scholing aan bijvoorbeeld bartenders en verkoopteams. Carel Nolet Jr geeft vanaf de oprichting van Nolet Spirits U.S.A. leiding aan het bedrijf in de Verenigde Staten. Voor meer informatie zie https://www.noletspirits.com.

Schiedam

Onze stad

Schiedam is de stad waar we zijn ontstaan en opgegroeid. Een fantastische plek om te ontdekken. Met een rijke geschiedenis.

Alles over schiedam

Bezoek ons

Een virtuele tour door de oudste distilleerderij van Nederland?

Onze tours zijn tegenwoordig online. Via onderstaande link kun je informeren naar de mogelijkheden.


Schrijf je in